Poliţiştii rutieri maramureşeni au acţionat ieri pe arterele de circulaţie din judeţ în scopul creşterii gradului de siguranţă în trafic. Activităţile de supraveghere au urmărit în principal verificarea modului în care participanţii la trafic respectă normele rutiere astfel încât să se evite producerea de accidente rutiere iar cei care pun în pericol traficul rutier să fie sancţionaţi.

La Baia Mare, Baia Sprie, Seini şi Şomcuta Mare poliţiştii au constatat 115 abateri rutiere ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de aproximativ 40 000 de lei. Totodată, faţă de şapte conducători auto s-a aplicat şi sancţiunea complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce. În alte şase cazuri au fost retrase certificatele de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii cercetează un bărbat de 30 de ani din localitatea Rus, depistat în trafic în timp ce se deplasa cu un autovehicul neînmatriculat şi un bărbat de 35 de ani din Moisei pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să conduceţi prudent şi să respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet