Îmbrăcată într-o rochie roșie superbă (o simplă coincidență — scrie ziarul francez), creație a designerului englez Jenny Packham, și cu o foarte frumoasă tiară încrustată cu diamante în formă de floare de lotus, ducesa de Cambridge l-a fermecat literalmente pe demnitarul chinez care aproape că a uitat de regină, scrie miercuri Le Parisien. Prințul William, instalat alături de Prima Doamnă a Chinei, arunca priviri un pic geloase spre liderul Partidului Comunist chinez ...

La banchet au fost prezenți și prim-ministrul David Cameron și liderul opoziției, Jeremy Corbyn. Meniul a inclus file de calcan și vânat, iar servirea s-a făcut pe muzică populară chinezească.

Prima zi a vizitei, marți, a fost marcată pe întreg parcursul programului de fastul ce însoțește în mod tradițional vizitele de stat în Marea Britanie: o plimbare cu trăsura regală pe bulevardul The Mall, un discurs în parlament la Palatul Westminster și un ceai oferit la Clarence House, reședința oficială a prințului Charles, în sunetul harpistei oficiale a moștenitorului tronului britanic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și