Soția de 43 de ani a prințului moștenitor Frederik a fost desemnată în fruntea clasamentului de 30% dintre cititorii revistei Hello!, fiind urmată îndeaproape de regina Maxima a Olandei, pe ultima treaptă a podiumului aflându-se Kate Middleton. În clasament se mai regăsesc reginele Letizia a Spaniei și Rania a Iordaniei, prințesele Mette-Marit a Norvegiei și Victoria a Suediei, precum și contesa Sophia de Wessex.

Depunctarea tinerei soții a prințului William nu pare neașteptată după noile reguli de stil impuse de regina Elisabeta a II-a. Cea care aducea o nuanță de modernitate casei regale britanice s-a văzut obligată de bunica soțului ei să poarte "fuste lungi și numai bijuterii ale coroanei". Potrivit presei britanice, lui Kate i s-ar fi interzis lacul de unghii colorat, fustele deasupra genunchilor și încălțămintea cu platformă.

Prințesa Mary de Danemarca adoptă și ea un stil convențional, niciodată exagerat, dar mereu cu un detaliu modern care îi scoate în evidență ținuta și talia de viespe. Mamă a patru copii, Mary Donaldson, de origine australiană, este mereu elegantă și în tendințe datorită stilistei la care a apelat, Anja Alajdi. Aceasta o îmbracă cu creații Valentino, dar și cu articole vestimentare create de mici designeri danezi, încheie lefigaro.fr.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și