Cei doi şi-au făcut plângeri şi s-au înţepat, acum au ajuns la următorul nivel. Viceprimarul Vladimir Petruţ îşi explică gestul: „În 30 decembrie, primarul ne-a chemat la discuţii, pentru o hotărâre de Consiliu Local să dăm bani la o firmă. A plătit o factură de 5 miliarde lei vechi către o firmă fără contract, fără nimic. În plus, a pus contabil şef pe altcineva, adus. Apoi n-a mai venit la servici. Am cerut contabilei şefe puse de el să pună la dispoziţie acea factură. A refuzat. A venit primarul repede, a făcut şedinţă cu personalul, să nu mi se mai pună la dispoziţie nici un act, să nu mai am drept la semnătură. O zis că mă scoate din primărie. Aşa că mi-am scos biroul în faţa primăriei.

De fapt, acum ninge, l-am pus pe hol, când se opreşte ninsoarea, ies în drum”, spune viceprimarul, care organizează luni o conferinţă de presă, apoi începe, alături de consilieri, procedura de suspendare a primarului Dragoş.

De cealaltă parte, primarul Alexandru Dragoş vede situaţia altfel: „Tot ăsta face război. Nimic altceva. Referitor la acea factură, sunt lucrări făcute de firme, pe banii lor, în 2012. Am reuşit să acopăr o gaură de 20 de miliarde în lei vechi, prin compensări. Despre aia era vorba. Da` staţi liniştiţi, a făcut reclamaţii, a venit Corpul de Control al primului ministru...

Cum să-l scot eu din Primărie? Eu sunt pe foaie de boală. Dar nu se mai poate aşa, el dă ordine şi face pe şeful acolo, xeroxează şi sustrage acte din Primărie, îi înnebuneşte pe angajaţi. Am venit din concediu şi i-am retras dreptul de semnătură. E imposibil să lucrezi cu el. Înţeleg, vrea să fie primar cât de repede. Dar nu aşa”, spune primarul Alexandru Dragoş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și