La fel ca în prima etapă a competiției, Andreea a impresionat juriul și publicul, dar departajarea concurenților a fost de telespectatori, prin SMS, votul decisiv, în caz de egalitate, fiind dat de jurați. Din păcate, Andreea Ghițiu a ratat de puțin calificarea în finală, dar mai are șansa unui wild card, după terminarea celor cinci semifinale.

“Dupa o seara spectaculoasa, presarata cu emotie, adrenalina si mult suspans, doar doi dintre concurenti au fost trimisi in Marea Finala a Sezonului 8. Primul finalist a fost desemnat de telespectatori, care si-au putut vota concurentii favoriti atat prin SMS, cat si online, iar juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre concurentii clasati pe locurile 2 si 3 va merge mai departe.

Primul finalist al serii a fost, conform voturilor publicului, Cesima Nechifor.
Pe locurile 2 si 3 in preferintele publicului s-au aflat Sergiu Hudrea si Andreea Ghitiu.

Andra a ales sa ii acorde votul sau lui Andreea Ghitiu. Alegerea Mihaelei Radulescu a fost Sergiu Hudrea. Florin Calinescu a ales sa il trimita mai departe pe Sergiu Hudrea, iar Andi Moisescu a avut votul decisiv, trimitandu-l pe Sergiu Hudrea in MAREA FINALA a Sezonului 8!

In urma votului celor din juriu, cel de-al doilea finalist al primei semifinale LIVE din Sezonul 8 “Romanii au talent” este Sergiu Hudrea”, precizează PRO TV.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și