Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa sustinuta luni la sediul PSD.

Calin Matei se considera unul dintre vinocatii rezultatului obtinut de PSD in judet si spune ca va ramane in continuare membru de partid

“S-a incheiat o competitie, trebuie felicitati castigatorii. Este o infrangere care n-a fost scontata la un asemenea grad si sper ca romanii sa fie mai uniti.

Nu am venit sa fac nicio analiza interna a PSD, dar, ca presedinte executiv am si eu partea mea de vina pentru acest esec si consider onorabil sa-mi demisia din functie. Raman membru de partid, un parlamentar care, ca si pana acum, voi sustine in totalitate interesele Maramuresului”, a precizat deputatul.

El s-a aratat dezamagit de faptul ca maramuresenilor nu li s-a explicat mai ales investitiile facute de Guvernul Ponta in judet, in ultimii doi ani.

“Sunt foarte dezamagit de mine insumi ca nu am putut estima esecul, sunt dezamgit pe o parte din oamenii care n-au stiut sa explice ce s-a facut in ultimii doi ani de acest guvern. Guvernul Ponta, pentru Maramures, a adus fonduri, a semnat contracte de investitii cum nu s-au adus in Maramures in ultimii 25 de ani. Imi pare rau ca n-am stiut sa explicam oamenilor”, a mai spus Matei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet