"Mereu am visat să îmbătrânesc alături de cineva. Să am o căsnicie care să dureze, până la moarte, ca în filmul „The Notebook” (2004)", a spus zâmbind actrița într-un interviu pentru programul "Watch What Happens Live" difuzat de postul american Bravo.

Jennifer Lopez s-a căsătorit prima oară în 1997 cu chelnerul cubanez Ojani Noa, de care a divorțat un an mai târziu. După această ruptură, cântăreața a avut o legătură de doi ani cu rapperul Puff Daddy.

A doua căsătorie a lui JLo a fost în septembrie 2001 cu coregraful actor Criss Judd. Nici această căsnicie nu a fost de durată și s-a încheiat cu un divorț în 2003. La sfârșitul anului 2002, López a început o relație cu actorul Ben Affleck cu care a fost logodită, dar cu care până la urmă nu s-a căsătorit.

Cea de-a treia și deocamdată ultima sa căsătorie a fost cu cântărețul portorican Marc Anthony în iunie 2004 cu care are doi gemeni, Max și Emme. A fost cea mai lungă și stabilă relație a sa. După divorțul de Anthony, Lopez a început în 2011 o relație cu unul dintre dansatorii ei, coregraful Casper Smart.

Întrebată când îi va cere mâna Casper Smart, actrița a mărturisit că lucrurile merg pe un făgaș bun. "Nu vorbim prea mult despre asta. Totul e bine. Suntem fericiți. Și copiii la fel. Totul e minunat", a spus ea Jennifer Lopez.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet