Sighetenii au practicat un baschet modern cu o aparare agresiva si finalizari spectaculoase castingand categoric toate meciurile de la turneul final.

De altfel, incepand cu fazele locale, judetene, regionale si nationala victoriile au fost obtinute la diferente de peste 30 de puncte. Toate meritele in obtinerea acestui succes urias i se cuvin domnului prof. Emil Kosztelnik, director la CSS Sighet, unde sunt legitimati toti componentii echipei, care a gandit inteligent si cu multa maiestrie profesionala toate meciurile, culminand cu finala castigata in fata celor din Targoviste, o echipa extrem de incomoda, cu o aparare in zona elastica si contraatacuri fulgeratoare( aparare permisa la Olimpiada Gimnaziilor, nu si in Regulamentul Under 14).

Mii de multumiri din partea fostului sau profesor care este mandru de ceea ce l-a invatat ca elev si baschetbalist. Echipa a fost insotita de Prof.Alin Pop( antrenor secund) si delegatul oficial al grupului de sportivi, prof.Toni Fangli.

Rezultate in grupa: CNDV. SIGHET - SIBIU 73-36.

SIGHET – GORJ 64-31,
SIGHET-BUCURESTI 64-50,

SEMIFINALE - SIGHET - TULCEA = 69-26!

FINALA - SIGHET-TARGOVISTE = 71-50.


CLASAMENTUL FINAL:

1.COLEGIUL NATIONAL „DRAGOS VODA” SIGHETU MARMATIEI
2.SCOALA GIMNAZIALA TARGOVISTE
3.SCOALA GIMNAZIALA TULCEA(au castigat in ultimele 10 secunde locul III)
4.SCOALA GIMNAZIALA NR.97 BUCURESTI
5.SCOALA GIMNAZIALA SIBIU
6.SCOALA GIMNAZIALA ARAD
7.COLEGIUL NATIONAL „TUDOR VLADIMIRESCU” TARGU JIU, GORJ
8.SCOALA GIMNAZIALA IASI

CEL MAI BUN MARCATOR AL TURNEULUI FINAL - ALBU CIPRIAN („NEPOA”) DE LA C.N.D.V.SIGHET.

Lotul echipei sighetene- ALBU CIPRIAN, SANDOR MATEI, POP COSMIN, ALEXANDRU CRISTIAN, ORZA IONUT, IVANCIUC DRAGOS, FEHER FREDI, DUNCA RAUL, COMAN MARIUS, ROMAN STEFAN.

Sincere felicitari pentru modul in care au jucat, comportamentul exemplar in afara competitiei si Fair Play-ul din timpul meciurilor. Se aduc sincere multumiri domnului Ec.VASILE GODJA-director General la Societatea „PLIMOB” S.A. care a suportat cheltuielile pentru cazare si masa intr-o locatie mirifica din Ramnicu Valcea, familiei VLAD de la TRANSILVANIA BOIS, ROTARY CLUB SIGHET (Presedinte GEEBELEN JOSEPH), Ec. MARINA ALEXANDRU - director Banca Cooperatista „TISA” si nu in ultimul rand parintilor care au insotit echipa in deplasarea de la Valcea si care au facut o galerie senzationala incurajand echipa sigheteana pe toata durata meciurilor.

De altfel, mamicile prezente au impresionat pe toata lumea prin eleganta si bun gust iar taticii prin ambientul si simtul umorului de care au dat dovada.

Multumim tuturor si felicitam organizatorii pentru reusita deplina a acestei competitii, F.R.BASCHET pentru arbitrii delegati, tineri dar deosebit de competenti si C.O.S.R.ROMANIA pentru premiile in echipamente oferite finalistilor (treninguri, maieuri, sorturi, incaltaminte de firma, rucsacuri).

Marele premiu oferit de Minister a fost „fabuloasa” suma de 250 de lei pentru toata echipa !!!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și