Au participat echipaje din mai multe județe: Arad, Caraș-Severin, Dâmbovița, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Teleorman și Maramureș. Echipajele au fost alcătuite din câte doi elevi, acestea trebuind să facă față la trei probe de concurs:

- Depanarea bicicletei
- Teorie și îndemânare
- Bicicletă în poligon.

Echipajul județului Maramureș a fost reprezentat de elevii Moldovan Adelina și Burmeleac Ionuț de la Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand”, aceștia obținând locul I pe echipe, fiind coordonați de către profesor Miel Nelu.

Locul II a revenit echipajului de la Școala Gimnaziala Nr. 1 din Bocșa, județul Caraș-Severin, format din elevii Dragoș Daniel Andrei și Dragoș Samuel, profesori coordonatori Selariu Alina și Selariu Lorena.

Locul III a fost adjudecat de către elevii Cristea Andrei și Matei Cosmina
de la școala „Coresi” din Târgoviște, județul Dâmbovița.

Cheltuielile de cazare și masa la ANTS Baia Mare au fost suportate de către Societatea Română de caritate „Carrom”, președinte inginer Iuliana Starcz.

Pentru prima data s-au oferit premii ocupanților primelor trei locuri, câte o bicicletă DHS, plus multe alte premii (dulciuri, diplome și cupe), elevii fiind foarte încântați de acestea.

„Mulțumim persoanelor care au sprijinit financiar această activitate: inginer Scubli Horia, primarul municipiului Sighetu Marmației, Csatari Cristian, Ieudean Adrian, Corneștean Maria și oratoriului `Sfântul Francisc` din municipiu”, a declarat prof. Miel Nelu pentru Sighet 247.

Rezultatele echipajului din Sighetu Marmației confirmă buna pregătire a elevilor, dovadă fiind și premiile obținute la etapele naționale desfășurate în acest an în localitățile Sfântu Gheorghe și Târgoviște (cupa DHS), unde, la proba de arbitraj, elevul Bizău Cătălin de la Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand” a obținut locul I pe țară.

Felicitări și succes în continuare!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și