Un proiect a fost retras, cele 26 de proiecte rămase supuse votului plenului fiind aprobate de consilierii județeni.

Astfel, s-a aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului pe anul 2018, dar și utilizarea excedentului anual al bugetului Maramureșului, rezultat la încheierea exercițiului bugetar pe anul 2017.

A fost aprobat cuantumul cotizațiilor ce se plătesc de Consiliul Județean Maramureș pentru diferite structuri asociative în care Județul Maramureș are calitatea de membru pentru anul 2018, dar și a contribuția Consiliului Județean la diferite acțiuni finanțate din rezerva bugetară.

A fost aprobat protocolul de colaborare pentru organizarea și desfășurarea proiectului de interes județean ”Uniți pentru Marea Unire”, precum și sume din bugetul județului pentru finanțarea programelor structurilor sportive de performanță de prim eșalon: Clubul Sportiv ”Știința” Baia Mare – echipa de volei masculin, Clubul Sportiv Municipal Baia Mare – echipa de rugby, Clubul Sportiv Minaur Baia Mare – echipa de handbal masculin, Clubul de Șah al Municipiului Baia Mare.

​Aleșii județeni au aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al S.C. ”Drumuri – Poduri Maramureș” S.A., pe anul 2018, dar și planul de întreținere și reparații curente și periodice pe rețeaua de drumuri județene în anul curent. Totodată, s-a aprobat documentația privind selecția membrilor Consiliului de Administrație la S.C. ”Drumuri – Poduri Maramureș” S.A.

Alte proiecte care au fost supuse votului consilierilor județeni au privit aprobarea organigramei și a statului de funcții la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, măsuri pentru asigurarea continuității asistenței medicale la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, dar și Regulamentul de organizare și funcționare al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet