Viorica Dăncilă a făcut declaraţii, însoţită de ceilalţi lideri PSD, inclusiv de criticii lui Dragnea.

“Indiferent de sentimentele faţă de Liviu Dragnea, vă daţi seama că pentru PSD condamnarea preşedintelui în funcţie reprezintă un moment dificil, aşa cum ar reprezenta pentru orice partid. Uman vorbind este o dramă atât pentru el ca persoană, cât şi pentru familia lui, iar în calitate de colegi de partid suntem alături de domnia lui şi de familia sa. Evident este un moment dificil”, a declarat Dăncilă, la sediul PSD din Băneasa.

Ea a spus că nu va comenta decizia instanţei.

“Suntem un partid unit, în momentele dificile PSD a strâns rândurile, aşa vom face şi de acum încolo. Mâine am convocat Biroul Permanent Naţional la ora 11, Comitetul Executiv la ora 18. Împreună vom lua deciziile, împreună vom vedea unde am greşit, care sunt paşii pe care trebuie să-i facem şi cum putem acţiona în perioada următoare într-un mod unitar. Vreau să asigur de faptul că nu-mi voi da demisia indiferent de solitcările unora sau altora. Vom respecta decizia luată în Parlament în urma uneii moţiuni de cenzură dacă aceasta va fi depusă, nu înseamnă că dacă cineva cere demisia imediat trebuie să acceptăm acest lucru”, a afirmat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a anunţat că preia funcţia de preşedinte al PSD, conform statutului partidului. Ea va asiguraconducerea partidului până la organizarea congresului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet