Imagini surprinse de camera video amplasata la Casa Pariurilor de pe strada Avram Iancu:

- ora 18, minutul 54, secunda 17: prin fata camerei trece victima Mirza Florea, in fata lui la cateva secunde fiind un cuplu, care se tine de mana.
- ora 18, minutul 56, secunda 15: prin fata camerei trece o persoana atletica intr-un ritm alert, care corespunde descrierii facute pentru Mirza Andrei Vasile, detalii oferite de concubina sa, si anume , indreptandu-se inspre strada Cuza-Voda.
- ora 18, minutul 56, secunda 43: imaginile dispar pentru o durata de 26 de secunde si apar la ora 18:57 si 9 secunde.
- ora 18, minutul 58, secunda 33: imaginile dispar pentru o perioada de 23 de secunde si apar la ora 18:58 si 56 de secunde.
- ora 19:00, secunda 30: apare Iuga Emanuel Ioan, care are un mers normal, fiind foarte linistit. Acesta se opreste in fata Casei Pariurilor, unde fumeaza o tigara. Practic este imposibil ca acesta sa fi parcurs in aproximativ 3 minute (apelul 112 este la 18:57) o distanta de 30-40 de metri la un mers normal. Din directia locului unde a fost lovita cu brutalitate victima Mirza Florea pana la Casa Pariurilor sunt aproximativ 40 de metri. Timp de 2 min si 25 de sucunde Iuga Emanuel Ioan sta in fata Casei Pariurilor, timp in care fumeaza o tigara, aratand practic ca nu are nimic de ascuns. In nici un moment nu creeaza impresia ca doreste sa se ascunda, comportamentul fiind unul normal.
- ora 19:00, secunda 49: o persoana fuge pe langa Casa Pariurilor si intra in Loteria de langa, care era de asemenea deschisa.
- ora 19, minutul 1, secunda 15: o persoana iese in fuga din Loterie, trece strada, cel mai probabil acesta il cauta pe Mirza Andrei Vasile.
- ora 19, minutul 1, secunda 46: apare Sofineti Alin Ioan, dar imaginile dispar pentru 16 secunde si apar la 19, minutul 2, secunda 2.
- ora 19, minutul 2, secunda 37: imaginile dispar timp de 10 secunde si apar la 19, minutul 2 secunda 47.
- ora 19, minutul 6, secunda 17: prin fata camerei trece martora Cicioc, impreuna cu fetita si alte 2 persoane de sex feminin.
- ora 19, minutul 6, secunda 50: prin fata camerei trec 2 persoane tinere, intr-un ritm alert, care sunt oprite de un echipaj de politie dupa ce parcurg o distanta de aproximativ 20-30 de metri.
- ora 19, minutul 7, secunda 7, apare minorul Dulgheru Stefanita Georgian, care a observat toate detaliile incidentului, de la momentul in care a fost impinsa victima Mirza Florea, cand se afla impreuna cu Emanuel Ioan langa ABC-ul, la aproximativ 30 de metri de victima, inclusiv momentul in care Mirza Andrei Vasile l-a lovit cu pumnul in fata pe politistul Ananie Viorel, care a fost obligat sa foloseasca spray-ul iritant lacrimogen din dotare.
- ora 19, minutul 11, secunda 22, Iuga Emanuel Ioan impreuna cu Sofineti Alin Ioan ies din incinta Casei Pariurilor. Primul mentionat se afla in posesia biletului pus la agentie, pe care apare data de 12.02.2014, ora 19:08. De mentionat este ca Sofineti Alin Ioan minte in mod intentionat in declaratia data, precizand ca nu s-a intalnit deloc cu Iuga Emanuel Ioan, desi au vorbit in repetate randuri si s-au indreptat impreuna spre casa.

Imaginile surprinse de camerele amplasate de administratia publica locala in sensul giratoriu, stocate pe severele primariei si politiei
locale.

-imaginile surprinse de camerele 17,18,19 nu contin data, ora, minut, secunda, si sunt distorsionate (taiate/modificate) pentru a induce o stare generala de confuzie, neputandu-se sincroniza cu imaginile surprinse de camera amplasata la Casa Pariurilor.
-imaginile surprinse de camerele 17,18,19 nu se sincronizeaza nici macar intre ele, imaginile ruland diferit pentru fiecare camera in parte raportandu-ne la momentele derulate intre ora 18, minutul 55 si ora 18, minutul 56, moment in care cel mai probabil a avut loc incidentul, apelul 112 fiind inregistrat la 18:57.

Camera 17

- minutul 22: victima Mirza Florea trece prin dreptul indicatorului de orientare spre Baia Mare, in fata lui fiind un cuplu care se tine de mana.
- minutul 22, secunda 25: victima se afla in fata Casei Pariurilor.
- minutul 24, secunda 51: tanarul cu semnalmentele lui Mirza Andrei Vasile se afla in miscare intr-un ritm alert pe trecerea de pietoni in timp ce vorbeste la telefon.
- Minutul 25, secunda 08: acesta se afla in miscare in dreptul indicatorului de orientare Satu Mare-Oradea, ajungand din urma 2 tineri, care se aflau la distanta mare in fata lui.

Camera 18

- minutul 24, secunda 58, tanarul cu semnalmentele lui Mirza Andrei Vasile se afla in miscare in apropierea statiei de autobus de pe strada Avram Iancu. Aici apar doua ipoteze: 1.merge pe langa spital pe strada Pintea Viteazul, intra pe strada Mihail Kogalniceanu si apare pe strada Avram Iancu, langa victima, unde este si gasit de politie.(traseul se face in 3, maxim 4minute).
2.trece strada si se ascunde in fata blocului turn, unde apare la minutul 26, secunda 45.
- la minutul 27, secunda 53 filmul dispare pentru 5 secunde, moment in care o ia inapoi catre Avram Iancu, si nu se mai observa deoarece filmele sunt distorsionate.

Camera 19

Minutul 35: apare copilul care asista la momentele in care echipajul de politie blocheaza pentru moment circulatia si opreste 2 tineri, dupa care merge la magazinul din sensul giratoriu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și