„Sunt o persoană care crede în dragoste. Valentin este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioadă a vieţii mele, într-un moment în care prieteni vechi au ales să se îndepărteze, să se dezică de mine”, mărturisea atunci Elena Udrea.

Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a dus nicăieri, pentru că la numai câteva luni, au apărut primele semne că Valentin nu este bărbatul pe care îl căuta Udrea.

La începutul lunii mai, cei doi au decis să ia o pauză, după cum a confirmat și Elena Udrea ulterior. „Nu mai suntem împreună. Am rămas doar prieteni, locuim în acelaşi cartier, la un bloc distanţă”.

Dar chiar și în urma declarației făcute de Elena Udrea, lucrurile nu au fost foarte clare.

Valentin Chifu a fost surprins conducând maşina Range Rover sport a iubitei lui. Cei doi au avut o tentativă de împăcare, dar n-a funcţionat, aşa încât despărţirea definitivă avea să aibă loc abia de curând.

În vara anului 2015, au fost surprinse imagini cu Elena Udrea şi Valentin Chifu în timp ce se sărutau la o terasă de fiţe din Herăstrău

Surse din anturajul lor au dezvăluit că, de puţin timp, Elena i-a luat înapoi ex-ul ei maşina pe care i-o lăsase.

Mai mult, potrivit unor informații apărute în presă, Udrea ar avea un alt iubit, dar blonda a negat sâmbătă, pe contul ei de Facebook, întreaga poveste.

„Cineva de la TV vorbeşte iar, a câta oară în această vară?, de noul iubit al Elenei Udrea. Nu am văzut ştirea, dar iarăşi trebuie să corectez informaţia. Înţeleg că este vorba de fapt de un bun prieten. Când va fi cazul, vă spun eu ce schimbări au apărut în viaţa mea personală”, a precizat Elena Udrea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și