Arestul este un adevărat coşmar pentru Elena Udrea. Blonda trebuie să renunţe la dietă, să-şi învingă frica de întuneric, să-şi ia adio de la orele de fitness cu antrenor personal şi evident să uite de orele petrecute la coafor. În schimb trebuie să se mulţumească cu o cameră înghesuită, cu şase paturi şi toaletă turcească.

În arest a refuzat hrana pe care o mănâncă toţi deţinuţii, aşa că trebuie să se mulţumească doar mâncarea pe care o primeşte la pachetul şi aşa limitat.

Potrivit spynews.ro, Elena Udrea este colegă de celulă cu două dintre analistele financiare ale trustului MediaPro, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la evaziune fiscală şi spălare a banilor. Una din acestea este Lucia Adăscăliţei. Celula Elenei Udrea se află la două celule distanţă de cea a Alinei Bica, ale cărei colege sunt tot din trustul Media Pro.

Elena Udrea câştigă bani de la stat chiar şi de după gratii. Fosta şefă a PMP va primi, lunar, peste 1.000 de euro, suma forfetară alocată pentru cabinetul său de parlamentar. Pentru că se află în arest şi nu poate veni la şedinţele din Parlament, Udrea va rămâne însă fără indemnizaţie şi diurnă.

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul Microsoft. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis că Elena Udrea trebuie să stea după gratii până pe 12 martie. Decizia a fost imediată contestată de fostul ministru al Turismului. După anunţarea deciziei Instanţei, Elena Udrea a revenit în celula de la arestul Poliţiei Capitalei. Elena Udrea a transmis şi un mesaj pe Facebook, după arestarea sa pentru 30 de zile, spunând că are încredere că, în urma apelului, această măsură va fi ridicată, "probabil, luni".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și