O minoră de doar 14 ani din Satu Mare a fost violată de către trei băieți în noaptea dinspre 11 spre 12 august în localitatea Vama, unul dintre violatori fiind chiar prietenul fetei. După primele cercetări, violul pare să fi fost pus la cale de către sătmăreanul Mihăiţă Sebastian Cseh, în vârstă de 24 de ani, condamnat pentru tentativă de omor în 2011. Conform procurorilor ceilalți doi violatori sunt Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc.

Potrivit satmareanul.net, mai exact în seara de 11 august minora a fost contactată de către prietenul ei si invitată să iasă la un suc. Acesta a venit după ea cu mașina împreună cu încă 4 prieteni după care sub pretextul căutării unui restaurant mai retras au mers până în localitatea Vama unde s-au oprit în zona numită Puturoasa. Aici i-au solicitat fetei să susţină cu aceştia raporturi sexuale, ameninţând-o că în cazul în care va refuza o vor dezbrăca, îi vor lua telefonul mobil, şi o vor lăsa în pădure. De frică aceasta a întreţinut raporturi sexuale orale cu trei dintre cei cinci băieți. Într-un final fata a fost adusă înapoi în municipiul Satu Mare și a fost lăsată într-o staţie de taxi.

Împotriva celor trei violatori s-a luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile iar împotriva ceilorlalți doi băieți acuzați de complicitate la viol s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar.

De asemenea, zilele trecute a ieşit la iveală un nou caz cutremurător. Un tată şi-a abuzat zilnic fiica de 13 ani sub ochii surorii mai mici. Copila a anunţat singură autorităţile pentru că mama ei nu a crezut-o.

Fata de 13 ani a trăit momente de coşmar. Aceasta a fost abuzată de mai multe ori chiar de tatăl său, sub ochii surorii mai mici de doare nouă ani.

Grav este că fata i-a povestit totul mamei sale, care este plecată la muncă în străinătate, însă aceasta nu a crezut-o.

Disperată, copila a vrut să se sinucidă şi a mers la farmacie pentru a lua pastile, însă, farmacistele nu au vrut să-i vândă. Ajunsă la capătul puterilor, micuţa a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, iar fetele de 13 şi nouă ani au ajuns Centrul de minori din Bârlad.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și