În conformitate cu prevederile legale în vigoare, cei trei elevi ai şcolii militare,Remus C., Răzvan C. şi Ştefan T. desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa deînvăţământ, fiind prezentate şi unele aspecte legate de specificul inspectoratului,programul şi misiunile executate de jandarmii maramureşeni.

Elevii au fost repartizaţi să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite întimpul orelor de curs la activităţi specifice în cadrul structurilor de ordine şi siguranţăpublică pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate dejandarmii maramureşeni, precum şi aprofundarea cunoştinţelor teoretice cu privire lamodul de organizare şi desfăşurare a misiunilor specifice.

Cei trei elevi se află în primullor stagiu de practică şi conform programei de învăţământ, vor fi îndrumaţi pe perioadastagiului de practică de tutori jandarmi – un ofiţer şi 2 subofiţeri, toţi cu experienţă înactivitatea profesională, din cadrul structurilor la care au fost repartizaţi.

Ei vor desfăşura activitatea în timpul programului de lucru al subunităţii, fiindangrenaţi în activităţile specifice jandarmilor. La finalul stagiului de practică, elevii vor fi apreciaţi cu calificative în funcţie de activităţile desfăşurate, noţiunile acumulate,rezultatele obţinute în misiuni, etc. La absolvirea şcolii militare, tinerii elevi vor fi încadraţi în unităţi ale JandarmerieiRomâne.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet