Echipa noastră a reușit multiple performanțe la mai multe categorii competiționale, iar printre coordonatorii acesteia s-a numărat și Lucian Stoian, profesor la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare. Alături de Cătălina Anca Marian din Alba Iulia, eforturile profesorului băimărean au contribuit la rezultatele impresionante obținute de lotul României.

„Echipa noastră a fost formată din șapte elevi și a fost printre puținele echipe care a avut toți elevii premiați. Am cucerit trei medalii de aur, una de argint și trei de bronz. A fost o competiție frumoasă, mult mai bine organizată decât cea de anul trecut, cu subiecte interesante, care s-au potrivit cu capacitățile elevilor noștri.

Într-un clasament neoficial, am fost echipa care a primit cele mai multe medalii. Din păcate, anul acesta nu am avut reprezentant din Maramureș. Am avut un elev care s-a clasat pe locul patru, a fost primul sub linie, ca să spun așa, dar nu s-a calificat. Interesul elevilor este însă ridicat. Noi am început deja pregătirile de anul acesta”, a precizat Lucian Stoian.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet