Astfel, ieri, 20 octombrie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureş, în colaborare cu reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane Cluj Napoca, au desfășurat o serie de activități informativ - preventive la mai multe unităţi şcolare din Sighetu Marmaţiei.

Având în vedere faptul că, datorită caracteristicilor vârstei, teribilismului şi dorinţei de a gusta noul la orice pas tinerii pot cădea cu uşurinţă în capcana infracţionalităţii, poliţiştii s-au întâlnit cu elevii Liceului Pedagogic Regele Ferdinand, Liceului Tehnologic Marmaţia şi Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmaţiei pentru a dezbate diferite aspecte legate de pericolele navigării pe internet.

Astfel, peste 250 de elevi au fost informaţi despre navigarea în siguranţă în mediul online, prin utilizarea responsabilă a Internetului şi a reţelelor de socializare, dar accentul a fost pus şi pe diferite aspecte legate de problematica traficului de persoane.

În cadrul acestor activităţi au fost expuse prezentări cu un caracter cât mai aplicativ, interactiv, adaptat realităţilor curente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet