Emag a folosit ├«n perioada ianuarie 2018 ÔÇô iunie 2019 marca ├«nregistrata CEL.ro pentru a face publicitate ├«n╚Öel─âtoare ╚Öi a-╚Öi promova magazinul online concurent prin intermediul motorului de c─âutare Google. Prin metode SEO ╚Öi profit├ónd de autoritatea pe care o are ├«n motoarele de c─âutare a reu╚Öit s─â aduc─â o pagina din site-ul sau f─âr─â nici o leg─âtura cu marca CEL.ro ├«n prima pagina din motorul de c─âutare Google pentru a deturna vizitatorii ├«n c─âutarea m─ârcii concurente. Emag a folosit urm─âtorul anun╚Ť publicitar:

Cauti www cel ro? Descopera Oferta-eMag.ro
https://www.emag.ro/search/www+cel+ro
Cumpara www cel ro online pe eMAG.ro. ÔşÉ Profita acum de pre╚Ťuri avantajoase Ôťů. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda ╚Öi ai livrare ╚Öi retur simplu!

CEL.ro apreciaz─â ca utilizarea textului mai sus men╚Ťionat a dus la distorsionarea realit─â╚Ťii ╚Öi a creat ├«n mintea consumatorului mediu percep╚Ťia falsa ca www.cel.ro poate fi accesat ╚Öi de pe site-ul www.emag.ro. Unui consumator mediu, a╚Öa cum acesta este definit de Legea 363/2007, i-a fost afectat─â op╚Ťiunea de a alege ├«n cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â. Emag a profitat de reputa╚Ťia m─ârcii concurente pentru a crea confuzie ├«n r├óndul consumatorilor ╚Öi ├«ntre comercian╚Ťi ╚Öi pentru a ob╚Ťine foloase necuvenite.

├Änfiin╚Ťat ├«n 2004, CEL.ro este cel mai mare magazin online 100% rom├ónesc cu 100 de angaja╚Ťi harnici ╚Öi 266.299.913 lei cifra de afaceri ├«n 2018.

Emag a fost amendat pentru folosirea marcii inregistrate CEL.ro

Emag a fost amendat pentru folosirea marcii inregistrate CEL.ro

Emag a fost amendat pentru folosirea marcii inregistrate CEL.ro

Citește și

loading...