Cel mai recent material discografic cu piese originale semnat de rapper, "The Marshall Mathers LP2", a ajuns în magazine în 2013, iar următorul album de studio va fi lansat în toamna acestui an, afirmă Hits Daily Double.

Anul trecut, Eminem a anunțat că lucrează la un nou album, la puțin timp după ce a lansat "Campaign Speech", un single freestyle anti-Trump, publicat pe rețelele de socializare în timpul campaniei prezidențiale americane.

"Nu vă faceți griji, lucrez la un nou album", a ținut el să îi asigure pe fani, la acea dată.

Luna trecută, o informație despre noul disc al rapperului Eminem a fost dezvăluită de Allen Hughes, care a regizat "The Defiant Ones", un documentar despre parteneriatul dintre Dr. Dre și Jimmy Iovine.

"Dr Dre înregistrează în fiecare zi. Literalmente, e în studiouri și înregistrează cântece în fiecare zi. E ca Picasso — din acest punct de vedere. El picta mereu. Acum, produce, în a 11-a oră, un cântec de pe cel mai recent album al lui Eminem", a spus Allen Huges.

O altă dezvăluire a fost făcută de rapperul și producătorul 2 Chainz, care a spus că a ascultat unele dintre piesele noi înregistrate de Eminem.

În paralel cu proiectele sale muzicale, Eminem va produce și un film de comedie, "Bodied", ce prezintă povestea unui student care scrie o teză controversată despre scena "duelurilor" din muzica rap.

Rapperul american va fi cap de afiș și la două festivaluri muzicale importante, Readings și Leeds, organizate în Marea Britanie la sfârșitul lunii august.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și