Emma Stone, laureată cu Oscar pentru musicalul "La La Land" şi supranumită logodnica lui Spiderman, avea planuri pe care pandemia de coronavirus le-a împiedicat. Vedeta hollywoodiană şi unul dintre regizorii emisiunii Saturday Night Live, Dave McCary, s-au logodit în decembrie şi ar fi trebui să ajungă în faţa altarului la sfârşitul lunii martie în Los Angeles.

Emma Stone şi Dave McCary s-ar fi căsătorit la New York, potrivit portalului Page Six, citând o sursă apropiată cuplului. Cei doi, foarte discreţi cu viaţa lor privată, nu au confirmat noul lor statut civil, dar au fost pozaţi cu verighete de aur pe degetul inelar.

Emma, care este una din actriţele de la Hollywood cele mai populare şi bine cotate din acest moment, nu are cont pe reţelele de socializare. În decembrie, iubitul său a împărtăşit pe Instagram o imagine în care sunt văzuţi împreună, iar ea îşi afişează inelul de logodnă.

Deocamdată nu se ştie unde a avut loc ceremonia. Ştirea a apărut după publicarea unor imagini în care cei doi sunt văzuţi plimbându-se pe stradă şi îmbrăcaţi informal. În imaginile luate la sfârşitul acestei luni Emma, 31 de ani, şi Dave, 35 de ani, sunt văzuţi purtân ambii verighete de aur.

Imaginile au atras atenţia şi pentru look-ul actriţei, care este văzută purtând o salopetă mai largă în jurul mijlocului. Imaginile au suscitat zvonuri că actriţa din "The Amazing Spider-Man 2" ar fi însărcinată.

Emma Stone şi Dave McCary formează un cuplu din 2017. Prima apariţie pe covorul roşu a celor doi a avut loc în ianuarie 2019, la SAG Awards, premii unde Emma Stone avea două nominalizări. Potrivit mai multor surse, Emma Stone şi Dave McCary s-au cunoscut în decembrie 2016, când actriţa a fost gazda celebrei emisiuni Saturday Night Live.

Citește și