Pe 16 octombrie 2011, la ora 11.50, Şerban Huidu a provocat un grav accident rutier la Timişul de Sus, în care au murit trei persoane. Fostul prezentator tv a recunoscut că este vinovat pentru moartea celor trei persoane, dar că nu i se par corecte denigrările şi celelalte acuzaţii care i s-au adus.

"Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt! Nu sunt! Sunt vinovat, pentru că eram pe contrasens! Din multe puncte de vedere! Aşa am şi pledat. Numai că de aici până la a demoniza omul e o distanţă foarte mare! Cu familia care acum face cel mai mult scandal eu m-am întâlnit la o săptămână după accident, i-am ajutat cu multe, nu contează! Mai mult, le-am spus că până îşi iau banii de pe daune, măcar salariul omului să-l dau. Şi mi-au dat un cont, apoi l-au închis. Eu pun bani, cât avea domnul (n.r. - Ştefan Balog) respectiv salariu, în fiecare lună în acel cont. Şi acum pun bani, lună de lună, în contul acela!" a declarat Şerban Huidu pentru Ziarul Ring.

La trei ani de la tragicul eveniment, Şerban Huidu încă îşi găseşte cu greu cuvintele când este nevoit să vorbească despre cel mai urât moment din viaţa sa, după cum singur îl cataloghează.

"Mă simt normal. Ca de obicei este un an dificil. Cred că 2014 este cel mai dificil an ... după nişte ani buni. Pentru mine este un an foarte greu. Lăsând la o parte despărţirea de radio, de o parte din echipă, câştigarea unei părţi noi din echipă.. când am avut accidentul...în aceeaşi zi, la aceeaşi oră, s-a întâmplat un accident mult mai grav, la Periş, cred. Au fost cinci victime. Nimeni nu ştie de ei", a spus Huidu.

La iesirea dintr-o curbă, prezentatorul a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Conform expertizei, Şerban Huidu circula cu 87 de km pe oră, iar maşina acestuia nu a derapat. Rudele vor în continuare dreptate pentru cei dragi pe care i-au pierdut pentru totdeauna, mai ales că vedeta a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare. Soţia lui Ştefan Balog, şoferul mort în accident, îşi aminteşte ziua tragediei, ca şi cum s-ar fi întâmplat ieri.

Nemulţumită de decizia instanţei, Elena Balog a depus o plângere la CEDO. Ea cere închisoare cu executare pentru Huidu, dar şi despăgubiri mai mari după ce daunele au fost reduse de la 360.000 la 190.000 de euro. Mai mult, ea îl blesteamă pe cel care i-a ucis soţul şi îi doreşte moartea.

"Pentru că este un criminal diabolic. După ce l-a omorât pe Ştef m-a chinuit şi pe mine. Îi doresc să se întâlneascâ cât mai repede cu Ştef pe lumea cealaltă să îi ceară socoteală de ce l-a omorât", l-a blestemat Elena Balog pe vinovat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și