Revoluția nu este terminată. Morții de la Timișoara, mai târziu de la București, Sibiu și din alte orașe ale țării, cer o judecată dreaptă. După 30 de ani, pocesul Revoluției abia a început.

Revoluția nu este terminată. Nu am terminat democratizarea României. Am văzut cât de ușor se poate aluneca spre dictatură. Un Guvern totalitar poate schimba legile penale în interesul unui grup. Un Guvern totalitar poate transforma o mișcare pașnică de protest într-o opresiune cu bastoane și gaze lacrimogene. După 30 de ani, exprimarea libertății este abia la început.

Revoluția nu este terminată. S-a murit pentru o dorință: „Vrem o țară liberă”. Suntem liberi să circulăm peste tot în lume. Asta ne-a dat o altă viziune despre cum vrem să fie România. Azi, „Vrem o țară ca afară”. După 30 de ani, acesta este drumul României.

Eroii nu mor niciodată! Ei au fost eroi pentru noi. Noi putem fi „eroi” pentru generațiile viitoare. Cu o singură condiție - să le ducem mai departe morților de la Timișoara crezul pentru care s-a s-au sacrificat: o Românie liberă și occidentală.

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte!

Biroul de presă, Cabinet parlamentar USR, deputat Vlad Emanuel Duruș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet