Deoarece vremea nu mai permite efectuarea acestor lucrări, banii alocați au fost dați pentru alte scopuri. Din aceștia se va achiziționa un nou server pentru primărie, se vor cumpăra utilaje și se va reapara un pod în cartierul Iapa.

„Eu nu sunt de acord cu modificarea listei de investiții. Aș vrea să ne asumăm odată răspunderea pentru ceea ce votăm. Trebuie să ducem la îndeplinire cee ce am gândit la începutul anului. Bugetul local se este format în cea mai mare parte din taxele și impozitele plătite de cetățeni. Trebuie să se îndeplinească dorințele cetățenilor ce vizeză ridicarea standardelor de viețuire, acestea însemnănd, drumuri, canalizare apă, etc. Prin urmare, când am alocat banii necesari repararării drumurilor, ne-am gândit cu toții la binele sighetenilor.

Justificările celor de la Urbana ce vizează condițiile meteo trebuiau prezentate în luna aprilie și nu acum. Cei de la Urbana vin și se justifică aiurea în octombrie. La Urbana, doar se ocupă funcții și nimeni nu-și asumă responsabilități și obligații. Mie mi se pare că noi, Consiliul Local, am ajuns o anexă a nu știu cui. Aș vrea ca ceea ce am trait astăzi ca neîmplinire să fie o lecție pentru toți colegii consilieri și pentru cei din executiv, deoarece pentru că, atunci când avem de apărat o cauză, să o apărăm pe un temei care să privească interesele sighetenilor.

Eram convinsă că lucrurile au fost așezate în buget în așa manieră încât fiecare serviciu al primăriei să-și asume responsabilitățile și sarcinile stabilite de către Consiliul Local. Nu vreau să se mai lucreze în stil pompierstic! Nu vreau să tot mai avem ședințe în care să vorbim doar de dragul de a vorbi, ci trebuie să tragem la răspundere pe cineva”, a spus Eugenia Godja, consilier local.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și