Clement Negru╚Ť, secretar general al PMP, a anun╚Ťat ├«ntr-o conferin╚Ť─â de pres─â c─â europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din PMP.

ÔÇ×Un punct pe ordinea de zi a f─âcut referire la propunerea consiliului executiv na╚Ťional de excludere din PMP a domnului Cristian Preda, europarlamentar. Conform articolului 16 ╚Öi articolului 18 din statutul PMP, coroborat cu articolul 20 din acela╚Öi statut, propunerea consiliului executiv na╚Ťional, care a luat ├«n discu╚Ťie de mai multe ori aceast─â propunere de excludere, a adus ├«n discu╚Ťie azi propunerea de excludere care a fost votat─â ├«n unanimitateÔÇŁ, a declarat Clement Negru╚Ť.

Acesta a precizat c─â europarlamentarul a fost exclus din cauza ac╚Ťiunilor care au lezat statutul PMP. ÔÇ×Propunerea de excludere e strict legat─â de activitatea ╚Öi actiunile care au lezat statutul PMP, drept pentru care consiliul executiv na╚Ťional a luat ├«n discu╚Ťie abaterile disciplinare a domnului Cristian Preda ╚Öi a propus excluderea sa.

Aceast─â propunere a fost validat─â prin vot cu majoritate absolut─â, de c─âtre membrii consiliului na╚Ťional. Regret─âm atitudinea fostului nostru coleg, dar nu putem tolera, chiar de la nivelul unui europarlamentar, atititutidini prin care se aduce atingere imaginii ╚Öi activivit─â╚Ťii PMPÔÇŁ, a mai spus Clement Negru╚Ť.

Citește și

loading...