Un băimărean în vârstă de 44 de ani a condus aseară un autoturism pe strada Bernard Shaw. Ajuns la intersecţie cu strada Dealul Florilor a intrat în coliziune frontală cu o maşină condusă din sens opus de un tânăr în vârstă de 20 de ani din Baia Mare. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a doi pasageri, băimăreni în vârstă de 20 de ani.

Azi noapte, la ora 01.20, pe Bulevardul Independenţei din Baia Mare a avut loc un alt accident de circulaţie. Un tânăr de 21 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, a ieşit din parcarea unui restaurant situat pe bulevardul amintit şi a efectuat un viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal dublu continuu care desparte sensurile de mers. El a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar, pe banda II, spre strada Europa, de o tânără în vârstă de 20 de ani din Seini. În urma impactului, şoferiţa şi o pasageră în autoturismul condus de aceasta au suferit leziuni corporale uşoare.

În ambele cazuri conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.


Poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

Citește și

Comentarii