Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate, a condus un autoturism spre casă şi pe o porţiune de drum în aliniament a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune frontală cu un pod din beton care face accesul în curtea unui imobil. Impactul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto şi a pasagerului pe locul dreapta faţă în autoturism, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din satul Ciolt. Amândoi au fost transportaţi la spital unde au rămas internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că în momentul producerii accidentului se afla sub influenţa alcoolului.

Tot sâmbătă, la ora 23,30,în localitatea Baia Sprie a avut loc un alt accident de circulaţie. Un bărbat în vârstă de 63 de ani din localitate, s-a angajat în traversarea străzii Gutinului prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost surprins şi accidentat grav de un microbuz. Victima a fost transportată la spital unde a fost internată. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările.

Citește și