Examinarea se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor de protecție individuală, măsurilor de igienă și de distanțare fizică pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul Coronavirus. Dosarele candidaților se depun exclusiv în baza unei programări on-line. Programările on-line se vor efectua, începând de mâine, 11 iunie a.c., ora 8.00 pe platforma www.drpciv.ro, la secțiunea ”Înregistrare dosar examinare”.

Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului, de la sediul serviciului situat pe strada Aleea Școlii nr.1 din Baia Mare.

La desfășurarea probei teoretice, candidații vor avea asupra lor actul de identitate și dosarul de examinare. Valabilitatea documentelor publice emise de serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor se menține pe toată perioadă stării de alertă, respectiv pentru o perioadă de 90 de zile de la data încetării stării de alertă, conform prevederilor legislației și actelor normative în vigoare.

În același context, pentru aceeași perioadă, se menține valabilitatea documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare, transcriere sau preschimbare a permisului de conducere obținute de către solicitanți de la alte autorități, instituții publice sau entități.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și