Potrivit primelor informații, două dintre victime au fost transportate la spitalul în Baia Mare, în timp ce a treia victimă, care se află într-o stare mult mai gravă, a rămas momentan la Sighetu Marmației, de unde va fi transportată cu un elicopter SMURD la Oradea.

Momentan nu se cunosc detalii despre cum s-a produs deflagrația. Vom reveni cu amănunte în cel mai scurt timp.

ACTUALIZARE

Serviciul de Ambulanță Sighet a fost solicitat să intervină la o pălincie a cărei cazan a explodat. Incidentul a avut loc pe strada Valea Mare. s-a soldat cu trei victime. Un bărbat de 34 de ani prezintă arsuri pe 45% din suprafața corpului, scrie axanews.ro

În acest moment un elicopter SMURD preia victima de 34 de ani. Acesta este intubat având căile respiratotii serios afectate.

Se pare că explozia s-a produs deoarece cazanul a fost supraalimentat cu lemne. Ancheta continua pentru a se clarifica împrejurările producerii incidentului.

ACTUALIZARE 2 (IPJ Maramureș)

Azi noapte, în jurul orei 4.15, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că a avut loc o explozie a unui cazan de țuică pe strada Valea Mare din municipiu.

În urma exploziei au rezultat trei victime care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Victimele, doi bărbați și o femeie au vârste cuprinse între 36 și 54 de ani, toate fiind din Sighetu Marmației.

În cauză au fost sesizate și organele competente din cadrul A.N.A.F pentru verificarea respectării prevederilor legale prevăzute de legea 227/2015, privind Codul Fiscal al Romaniei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în care s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și