"Secret Crush" se numeste noua funcție Facebook, care a fost anunțată încă din 2018. Practic, fiecare utilizator va putea întocmi o listă de până la nouă persoane de care s-a îndrăgostit sau ar putea avea un interes romantic. Însă acesta este doar primul pas.

Dacă una dintre persoanele respective te-a trecut în lista lui, Facebook va emite o notificare, pentru a îndemna la dialog.

Practic, înainte de a vorbi prin mesaje cu un prieten/ă, vei ști dacă te place sau nu.

Funcționalitatea este o parte din "Facebook Dating", o nouă abordare a companiei, ce urmărește să unească oameni care au aceleași interese, fac parte din aceleași grupuri sau au prieteni comuni.

"Secret Crush" funcționează până acum în Columbia, Thailanda, Canada, Argentina și Mexic și urmează a fi implementată de la 1 mai 2019 în Filipine, Vietnam, Singapore, Malaezia, Laos, Brazilia, Peru, Chile, Bolivia, Ecuador, Paraguay, Uruguay, Guyana și Suriname.

"Oamenii ne-au spus că ei cred că există oportunitatea de a explora potențiale relații romantice în lista lor extinsă de prieteni", au anunțat reprezentanții Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet