La preluarea documentelor, agentul sef adjunct de politie G.D. a avut suspiciuni cu privire la autenticitatea unor stampile de pe documentele depuse. El nu a dat curs solicitarii de inmatriculare si l-a anuntat pe seful serviciului.

”La verificarea documentelor s-a constatat ca autoutilitara a fost achizitionata de catre cetateanul care s-a prezentat la ghiseu, printr-un contract de instrainare-dobandire, de la o persoana domiciliata in orasul Borsa. Acesta a dobandit autoutilitara din Italia, conform unui contract de vanzare-cumparare aferent. La verificarea operativa efectuata de catre seful de serviciu si agentul de la ghiseu a reiesit ca autoutilitara nu este inregistrata in evidentele fiscale ale unitatilor administrativ teritoriale Dragomiresti si Borsa.

De asemenea, amprenta stampilei de pe fisa de inmatriculare ce reprezinta viza Primariei Dragomiresti, respectiv amprenta stampilei de pe contractul de instrainare-dobandire de la Primaria Borsa prezentau urme de falsificare”, a spus subprefectul Alexandru Cosma.

Documentele depuse la ghiseu vor fi inaintate Inspectoratului de Politiei al Judetului Maramures, in vederea efectuarii cercetarilor si eventual extinderea acestora pentru infractiunile de fals si uz de fals, fata de numitul F.V.D., domiciliat in localitatea Dragomiresti.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și