Un băimărean a fost pe cale să devină victimă a infracţiunilor de înşelăciune şi furt. Acesta a sesizat poliţia că ieri, în jurul orei 11.00, un bărbat necunoscut s-a prezentat la uşa locuinţei sale de pe strada Iza, pretinzând că este angajat al unei societăţi de distribuire a gazului şi că trebuie să verifice presiunea gazului la aragaz. Proprietarul i-a permis accesul în bucătărie însă i s-a părut ceva suspect şi a ieşit pe hol, unde a surprins alţi doi necunoscuţi ieşind în grabă din dormitor.

Toţi trei au reuşit să fugă. Din fericire aceştia nu au reuşit să sustragă bunuri sau alte valori.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor şi tragerii acestora la răspundere.

Poliţiştii maramureşeni recomandă cetăţenilor să fie cu băgare de seamă în momentul în care persoane necunoscute le bat la uşă oferindu-le diverse servicii.

Solicitaţi tuturor persoanelor care vă oferă diferite servicii la domiciliu actul de identitate şi/sau dovada că sunt autorizaţi să efectueze astfel de servicii.

Dacă vi se solicită diferite sume de bani, nu uitaţi că plata acestor servicii nu se efectuează pe loc ci se include în facturile lunare.

În situaţia în care aţi fost înşelaţi sau aveţi suspiciuni cu privire la calităţile pretinse de anumite persoane, anunţaţi de îndată poliţia şi încercaţi să oferiţi cât mai multe semnalmente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet