La ora 17.00, poliţiştii Biroului Rutier s-au sesizat din oficiu despre producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Baia Mare. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că un tânăr de 23 de ani din Baia Mare, care se deplasa cu un autoturism spre strada Corbului, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un canal din partea dreaptă a direcţiei de mers.

În urma controlului efectuat s-a stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, poliţiştii au constatat că el a sustras autoturismul în scop de folosinţă din curtea proprietarului.

Băimăreanul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Şi poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş, care au acţionat ieri pentru supravegherea şi controlul traficului rutier pe raza de competenţă, au constatat trei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ei au întocmit dosar penal pe numele unei tinere de 28 de ani din Cicârlău, care se deplasa cu un moped chiar dacă nu deţine permis de conducere. De asemenea, poliţiştii au oprit pentru control un bărbat din Seini care conducea pe DC 101 Cicârlău un autoturism prevăzut cu numere de înmatriculare provizorii.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că valabilitatea autorizaţiei de circulaţie era expirată şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și