FCM Baia Mare a contractat deja o firmă din Italia, care va aduce nocturna, la jocul din optimile Cupei României, cu Steaua. Lipsa nocturnei era impedimentul cel mai mare pentru ca partida să se joace la Baia Mare.

Tragerea la sorţi din optimile de finală ale Cupei României i-a mobilizat la maxim pe conducătorii celor de la FCM Baia Mare. Oficialii echipei vor cu tot dinadinsul să dispute partida pe teren propriu, iar FRF le-a dat timp să se ocupe de organizare, locul de disputare al jocului fiind încă nestabilit.

FCM Baia Mare are timp până cu 10 zile înainte de meci să comunice locaţia de disputare a jocului. Stadionul trebuie să fie însă dotat şi cu nocturnă, iar oficialii băimăreni au ales să apeleze la o nocturnă mobilă, pentru că nu dispune de o astfel de instalaţie.

A fost contractată o firmă din Italia, care va aduce o instalaţie de nocturnă, contra sumei de 20.000 de euro. Pentru ca meciul să se poată disputa, trebuie doar ca italienii să prezinte un certificat care să ateste faptul că nocturna are 1000 de lucşi, iar acesta să fie verificat de observatorul partidei şi de reprezentanţii televiziunii care va transmite partida.

“Am nimerit chiar adversarul pe care ni l-am dorit. Marea noastră dorinţă este să-i aducem la Baia Mare. Ar fi o premieră pentru Baia Mare. E cel mai important meci din istoria acestei echipe. În plus, Steaua n-a mai fost la Baia Mare de vreo 20 de ani, iar noi ne dorim să le dăm şansa suporterilor noştri să vadă acest meci”, a spus antrenorul Dorin Toma.

Meciul dintre FCM Baia Mare şi Steaua se va disputa joi, 29 octombrie de la ora 20:30 pe Stadion Viorel Mateianu din Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și