În jurul orei 13.30, o băimăreancă în vârstă de 46 de ani se deplasa cu un autoturism pe strada Ştefan Luchian din municipiu. Ajunsă la intersecţie cu strada Nicolae Bălcescu, conducătoarea auto nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un băimărean de 34 de ani.

Impactul s-a soldat cu rănirea celor doi participanţi la trafic. Ambii au fost transportaţi la spital unde au beneficiat de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat că în momentul producerii accidentului niciunul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aseară, la ora 18.48, pe bulevardul Decebal, a avut loc un alt eveniment rutier soldat cu rănirea unei femei.
Un băimărean care conducea un autoturism a surprins şi accidentat o femeie care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde nu a rămas internată.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările.

Poliţiştii rutieri atrag din nou atenţia asupra respectării regulilor de circulaţie, în special a celor referitoare la acordarea priorităţii de trecere atât pietonilor cât şi altor autovehicule care se deplasează pe drumurile publice. Se recomandă manifestarea unei conduite preventive, astfel încât să nu fie puse în pericol nici vieţile şoferilor, nici a celorlalţi participanţi la trafic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și