Azi, se vor desfăşura concerte extraordinare de folclor şi muzică pe gustul tuturor, cei mici nu au fost nici ei uitati astfel în parcul de distractii, Ella Bella îi va incanta.

În cadrul evenimentelor de la festivalul Castanelor vor urca pe scenă unii dintre cei mai apreciati artiști din România și mii de spectatori se vor bucura de acest spectacol.

Pe lângă aceste concerte organizate în Centrul Vechi, lânga Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, cei mici si cei mari sunt asteptati într-un imes parc de distractii deschis în fiecare zi până la orele diminetii.

Sâmbătă, 14 octombrie, începând cu ora 11:00, în Centrul Vechi va fi pus la dispoziția celor mici un parc de distracții. Pe scenă vor evolua mai multe trupe locale.

De la ora 18:00, vor urca pe scenă artiștii Daniel Iordachioe, Dirty Shirt, Ansamblu Transilvania, Andreea Bănică, Vescan, Lidia Bubble și Zdob și Zdub.

Totodată, cei care vor participa la concertele din Centrul Vechi vor avea parte de un impresionant foc de artificii, de la ora 22:00, care va lumina cerul municipiului Baia Mare.

Duminică, 15 octombrie, de la ora 15:00, în Piața Cetății – Șlagărele anilor 80-90: Cătălin Crișan, Mircea Baniciu și Alexandru Jula, iar de la ora 18:00, pe scenă, vor concerta Puya & La Familia, Nicoleta Nucă, Direcția 5, Thomas Anders & Modern Talking Band.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și