Din păcate, Minaur a făcut din nou o primă repriză extrem de slabă, cu foarte multe ratări (8 goluri din 22 de aruncări), la care se mai adaugă și alte șapte baloane pierdute pe greșeli tehnice individuale (un procentaj foarte slab la finalizare, de doar 29%). Practic, echipă noastră a fost prezentă în joc cu adevărat între 8-3 (13) și 8-7 (17), însă acele cinci minute nu aveau cum fi suficiente la nivelul primului mitan. De remarcat că în ultimele 13 minute am marcat un singur gol și am primit șase. La fel de interesant este că revenirea echipei noastre s-a făcut după un time-out, iar “stingerea” din final, după un timp de odihnă cerut de antrenorul rus.

Partea a doua a fost aproape la fel de slabă ca si prima pentru Minaur, gazdele ajungând la un moment dat la 11 goluri diferență: 28-17 (50). Ultimele 10 minute au fost din nou bunicele pentru Baia Mare, care “a mai reparat” puțin pasivul, dar impresia generală este că am făcut un meci la fel de slab ca și cel cu CSM București, iar înfrâgerea a venit firesc, într-un meci în care nu am contat decât în acele cinci minute din prima repriză.

N-a mers bine apărarea, nici poarta, iar în atac am avut 62 de posibilități de a marca, dar rezultatul a fost 27 de goluri / 52 de aruncări, plus 11 greșeli tehnice individuale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și