Medicii de acolo au transportat-o de urgenta cu un elicopter la Bucuresti, la Spitalul "Marie Curie", unde a suportat deja cateva operatii dificile. Pentru mama, procurorii iau in considerare inclusiv incadrarea la "tentativa de omor".
Familia locuieste in Viseul de Sus, Maramures, iar fetita a fost batuta ingrozitor acum cateva zile. Insa abia acum cazul a ajuns in atentia procurorilor.

Mama copilei, in varsta de 20 de ani, a lovit-o cu atata bestialitate, incat fetita a fost gasita zacand la pamant, de tatal ei, plina de rani si vanatai.

Omul a sunat imediat dupa ajutor. Dupa primele investigatii, medicii de la Spitalul din Baia Mare si-au dat seama ca starea fetitei este foarte grava si au transportat-o de urgenta la "Marie Curie", in Bucuresti.

Copila avea hemoragie interna, ruptura de splina si fracturi, asa ca a fost imediat operata. Starea ei este inca una fragila.

Femeia, care este din nou insarcinata si care mai are acasa inca doi copii, a fost retinuta de politisti si ar putea fi arestata preventiv, posibil chiar pentru tentativa de omor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și