Chinul Cristianei a început când era foarte mică. A fost diagnosticată cu o boală extrem de rară: hipersomnie, potrivit România TV. Cristiana doarme, uneori, încontinuu, chiar şi câteva zile. Ultima dată, părinţii au fugit cu ea la spital, unde a stat inconştientă 11 zile.

Fata este încadrată la handicap de gradul doi şi va primi de la stat, din octombrie, doar 60 de lei pe lună. Ca să poate supravieţui, are însă nevoie să tratament gratuit şi supraveghere continuă.

Gigi Becali a aflat de cazul Cristianei de la România TV. A fost atât de impresionat de suferința fetiței, încât a vrut neapărat să facă ceva pentru ea. Așa că, din închisoare, a anunțat că îi va trimite 10.000 de euro.

Miercuri, vărul latifundiarului din Pipera, Virgil Becali, a ajuns la fetiţa bolnavă. El i-a dat banii promişi de Gigi Becali pentru tratament. La rândul său, Cristiana i-a făcut cadou un desen cu Maica Domnului pentru Gigi Becali.

Gestul latifundiarului i-a dat speranţă mamei copilei, care acum îşi va permite să-i asigure fetiței tratamentul de care are nevoie pentru a supraviețui. "Îi doresc multă sănătate lui Gigi Becali şi întregii lui familii. Vom continua tratamentul fetei, ca să fie şi ea ca orice copil, ca să poată merge şi ea la şcoală", a declarat mama fetei.

Cristiana nu a mai mers regulat la şcoală din clasa a treia. De atunci, a mai fost la cursuri doar câteva săptămâni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și