Potrivit unor surse, filmul complet al triplului asasinat s-a petrecut după un scenariu demn de un film horror pe care Răzvan Rentea, în vârstă de 33 de ani, l-ar fi pus la cale pentru a se răzbuna.

Criminalul ar fi mers la casa părinţilor săi din localitatea Apa şi şi-ar fi ucis bunica şi tatăl. Cei doi au fost găsiţi, plini de sânge, în casă.

Ulterior, ştiind că tatăl trebuia să meargă în staţia de microbuz pentru a-şi aştepta soţia care venea de la muncă, suspectul tripului asasinat s-a urcat în maşină şi a mers în staţie, acolo unde şi-a aşteptat mama şi apoi a dus-o acasă.

Odată ajunşi acasă, femeia a fost ucisă pe treptele uşii din spatele locuinţei, acolo unde a fost găsită, alături de punga de cumpărături şi de poşetă.

După ce şi-a ucis rudele, Răzvan Rentea a plecat şi a revenit a doua zi, atunci când tripla crimă a ieşit la iveală.

Procurorii şi poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, iar ulterior au verificat şi fântâna din curtea casei pentru a găsi arma crimei.

Răzvan Rentea a fost luat pe sus de poliţişti direct de la înmormântarea părinţilor şi a bunicii şi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, acolo unde a fost audiat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet