Primarul Vladimir Petruţ (PSD) susţine că a urmat multă muncă şi multe drumuri de bătut pentru a putea finaliza documentația necesară obținerii unei finanțări nerambursabile pentru implementarea acestui proiect cu o valoare de circa trei milioane de euro.

“În anul 2017, am depus cererea de finanțare către Ministerul Dezvoltării Regionale și a Fondurilor Europene, iar în ianuarie 2018 a fost semnat contractul de finanțare prin PNDL 2. S-a încercat permanent blocarea acestei investiții pe considerente politice, dar în cele din urmă a triumfat binele”, a afirmat Petruţ.

Acum, s-a ajuns la faza de licitaţie publică, în vederea desemnării unui constructor, care să execute lucrările, conform proiectului. În data de 5 iulie, la ora 11.00, la sediul primăriei Cavnic, a fost semnat contractul de lucrări dintre primăria Cavnic și societatea desemnată. Înainte de eveniment, primarul Petruţ a chemat căvnicarii să fie prezenţi la sediul primăriei, la semnarea acestui important contract de circa trei milioane de euro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet