“Lotul 2 Borşa – Borşa Şesuri este perfect, 100% lucrările se încheie anul acesta. Lotul 1 Moisei – Borşa va fi realizat 80-85% în acest an, restul anul viitor. Lucrările s-au finalizat mai târziu decât era estimat. Proiectul trebuia finalizat în 24 august. Sunt acceptabile lucrările executate. Parcarea din Prislop este în lucru acum. Termenul de finalizare şi finisajele sunt nemulţumirile mele. Drumul este bine lucrat, să nu mă înţelegeţi greşit. Dar finisajele sunt slabe. Drumul va ţine, dar finisajele sunt slabe. Adică bordurile nu sunt chiar drepte, rigola este denivelată, betoanele sunt nefinisate manual, asfaltul pe alei este denivelat. În proiect nu spune că betonul trebuie să fie drept sau finisat cu cuarţ”, a declarat, pentru “Axanews”, primarul din Borşa, Sorin Timiş.

Primarul din Moisei, Toader Şteţcu, apreciază ca fiind bună calitatea lucrărilor executate, recunoscând că au existat o serie de dispute cu constructorul, care acum s-au rezolvat.

“În general, da, sunt mulţumit de calitatea lucrărilor executate. Au fost ceva probleme, dar le-am rezolvat. Noi am cerut să vedem proiectul, ei nu vor să ni-l arate, că am vrea să vedem ce prevede proiectul pentru zona Moisei. Ei ne-au reproşat apoi că le-am făcut ceva pagubă la canalizare, au vrut să ne dea chiar în judecată. Dar şi pe asta am rezolvat-o. Eu zic că 90% au făcut treabă bună, acum se lucrează la turnarea stratului al doilea de asfalt. Mai sunt trotuare cu denivelări, dar au lucrat şi ei cum au putut. În general, e OK ce s-a lucrat”, a continuat primarul Moiseiului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și