O mătuşă de-a lui a murit, iar Becali aflat în puşcărie nu a putut să ajungă la înmormântare.

Astăzi, un apropiat al lui Gigi Becali a murit, în urma unui accident rutier.

Traficul feroviar este închis pe ruta Bucureşti Băneasa - Pantelimon, după ce trenul care circula pe relaţia Bucureşti-Constanţa a lovit o maşină, la trecerea la nivel peste calea ferată de pe Şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală, semnalizată cu barieră automată, a anunţat CFR SA.

"Trenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti - Constanţa a surprins şi lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA.

Poliţiştii spun că, din declaraţiile martorilor oculari, conducătorul auto a depăşit coloana de la calea ferată, barierele erau coborâte, iar şoferul a trecut printre ele, după care a fost lovit.

Victima are 44 de ani, avea permis de conducere din 2005, toate gradele de conducere.

Urmează să se facă expertiza auto, se audiază martorii şi conducătorul de locomotivă.

Potrivit unor surse din Poliţie, Nae Nicolae era la volanul autoturismului Bentley care a fost lovit de tren când trecea peste calea ferată de pe Şoseaua Petricani.

Titi Aur , fost pilot de raliuri, spune că majoritatea şoferilor care conduc maşini puternice nu conştientizează pericolul la care se expun.

În opinia sa, apropiatul lui Gigi Becali a ignorat şi el pericolul crezând că poate "păcăli" timpul şi că va reuşi să treacă bariera înaintea trenului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și