Maria Tomoiagă a ales să-și încheie socotelile cu viața la vârsta de 18 ani, dezvăluind în biletul sîi de adio că nu a mai putut suporta trădarea și batjocura celor în care avea cea mai mare încredere.

S-a scris că ar fi avut o relație cu fiul primarului din Moisei și că ar fi postat fotografii compromițătoare cu ea pe internet. Mai mult, părinții nu ar fi fost de acord cu relația lor și ar fi decis să o mute de la Maramureș la Cluj. Fiul primarului neagă toate aceste lucruri și spune că nu a avut niciun fel de relație cu Maria.

„Am fost amic cu Maria în ciclul gimnazial, amândoi frecventând aceeași școală. Încercați să înțelegeți ce relație poate să existe între doi copii de 13-14 ani. Apoi fiecare a plecat pe drumul lui. Eu la Baia Mare și, după un an, Maria la Cluj. De atunci ne-am văzut doar la ocazii rare, în vacanțe. Nu am mai avut niciun fel de relație. Nu vorbeam la telefon și nu ne scriam mesaje. Acel mesaj publicat de Maria înaintea fatidicului moment nu îmi era adresat mie. Nu se pune problema să-i fi făcut vreo poză indecentă, cu atât mai mult să fi distribuit în mediul online”, le-a transmis Cristi Tomoiagă cunoscuților săi de pe Facebook.

Maria Tomoiagă, în mesajul de adio: „Viața mea s-a spulberat. Aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul bucată cu bucată”

Maria, fiica preotului din Maramureș, și-a pus capăt zilelor la vârsta de 18 ani. Adolescenta s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc în urmă cu câteva zile. Maria Tomoioagă era din județul Maramureș, dar învăța la Liceul ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Maria a lăsat și un mesaj de adio înainte de a comite gestul extrem. Tânăra a dat de înțeles că a decis să-și încheie viața din cauza celor care au râs de durerea ei și care au trădat-o. „Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie”, a dezvăluit tânăra.

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea. Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și