Florin Tătaru a ales să rămână în continuare în Parlamentul României, unde venitul său este net superior celui pe care l-ar obține în Consiliul Local. La toamnă vor fi organizate alegeri parlamentare, unde deputatul speră să fie reales, urmând să candideze tot din partea PSD, cel puțin acesta pare a fi planul său. Deocamdată, la nivel de PSD Maramureș nu au fost aduse în discuție alegerile parlamentare, dar surse din interiorul partidului spun că Tătaru nu este văzut cu ochi buni în general, iar după rezultatul alegerilor locale, s-ar putea să nici nu primească girul partidului pentru o nouă candidatură.

Florin Tătaru are susținerea câtorva membri PSD și a unor oameni de afaceri cel puțin dubioși, astfel că zarurile par a fi aruncate. Rămâne de văzut dacă îi vor ieși jocurile sau, la fel ca la alegerile locale, Tătaru se va demonstra a fi o mână slabă.

În rândul consilierilor locali care și-au preluat mandatul, dar nu doresc să facă parte din acest for, se numără și alte nume, urmând ca locul lor să fie luat de următoarele nume aflate pe lista alianțelor și partidelor din partea cărora au candidat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet