Astăzi, 11 noiembrie, la ora 11.12, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că la o cale de acces situată pe strada Bogdan Vodă din oraș, a avut loc un incident în urma căruia s-a utilizat o armă.

Deplasați la fața locului, polițiștii din Borșa și cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un dispozitiv cu cinci bucăți diaboluri, aferente unui pistol neletal cu aer comprimat.

Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 41 de ani din Borșa ar fi efectuat 4-5 focuri de armă asupra unui alt bărbat de 45 de ani din oraș, cauzând-i leziuni la nivelul umărului și membrelor superioare. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 41 de ani a predat polițiștilor pistolul cu aer comprimat și o cutie cu proiectile aferente pistolului.

În continuare, se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă neletală fără drept, lovire sau alte violențe și contrabandă calificată, transmite IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și