"Mă scuipă, se dă puţin înapoi şi vine şi mă loveşte de-odată în faţă. M-am dezechilibrat pe faianţă şi am căzut jos. Şi a venit cu pantofii şi mi-a dat in cap, în spate, în coaste. Am răcnit -mă omoara primarul- când îmi dădea cu bocancii în cap", a povestit fostul consilier Vasile Pipirig.

Incidentul s-a petrecut în sediul primăriei comunei Probota, unde fostul poliţist şi consilier local s-a dus să-şi plătească taxele. Nici una, nici două, primarul l-a luat la bătaie și doar polițiștii l-au scos din mâinile acestuia

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au aplanat conflictul, iar în prezent continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt", a declarat Anca Vâjiac, purtator de cuvant al IPJ Iaşi.

Mai mult, victima spune că, după ce a ieşit din primărie, edilul l-a ameninţat că-l împuşcă.

"Asta are armă de vânătoare. Mi-a zis -îţi dau ca la un mistreţ în BEEEP şi te rezolv eu, dacă ai să mai comentezi la adresa mea. Facem parte din partide politice diferite, am avut dispute politice", a declarat Pipirig.

Deşi doar fostul consilier a ajuns la spital, apropiaţii primarului spun că acesta a fost, de fapt, victima.

"Domnul Pipirig a fost în stare de ebrietate. Domnul consilier l-a bruscat pe primar, l-a scuipat, injurii cât a putut şi i-a dat şi un pumn", a declarat un apropiat al primarului.

Pe numele primarului a fost depusă o plângere penală.

Citește și

Comentarii