Potrivit acestuia, la sfârșitul săptămânii în curs se poartă ultimele discuții pe marginea propunerilor pentru respectiva funcție, urmând ca, luni, Biroul Politic Național al PNL să ia decizia finală.

Vinerea trecută, PNL Bistrița-Năsăud a comunicat că numele care a fost înaintat BPJ pentru preluarea funcției interimare de președinte unic este cel al consilierului județean Robert Sighiartău, care a obținut în lupta internă trei voturi în plus față de contracandidatul Ioan Turc, fost lider județean al PNL și director al Oficiului Județean al Registrului Comerțului.

"E în discuție astăzi, în afară de propunerile de vinerea trecută, orice nume. Personal, mi-aș dori (varianta Augustin Zegrean — n.r.). Astăzi se discută aproape orice nume", a spus Dorin Dobra în conferința de presă.

Întrebat cum a ajuns să se discute în partid despre varianta Augustin Zegrean, senatorul liberal a spus că a fost vorba despre "o potrivire fericită" cu încheierea mandatului acestuia la CCR.

"A fost un prilej, o întâmplare, o potrivire fericită între finalizarea mandatului domniei sale și situația de la Bistrița. (...) Nu s-a luat legătura formal (cu Augustin Zegrean — n.r.), au fost doar discuții între noi, la masă, colegi. Eu sunt unul dintre cei care s-a uitat la numele Augustin Zegrean ca la o soluție", a spus Dobra.

Înainte de a deveni judecător al Curții Constituționale, Augustin Zegrean a fost membru PD și deputat de Bistrița-Năsăud din partea acestui partid.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet