„În data de 10.01.2021, în jurul orei 1800, inculpatul K. L. P, în varstă de 45 ani în timp ce se afla în mun. Oradea, str. Oneştilor, nr. 15, jud. Bihor, pe fondul unei stări conflictuale vechi, i-a aplicat persoanei vătămate, K. L. I. (fosta soţie), în varstă de 46 ani mai multe lovituri cu un corp tăietor-înţepător, provocându-i leziuni (traumatism toraco-abdominal prin înjunghiere; hemopneumotorace drept; pneumotorace stâng; emfizem subcutanat latero-toracic drept; hemopneumoperitoneu) care necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale şi care a pus în primejdie viaţa victimei”, se arată în documentul citat.

Parchetul a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului.

Bărbatul care și-ar fi înjunghiat nevasta era poliţist și a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea. Anul trecut, victima, de care divorțase, obținuse un ordin de protecție împotriva lui pentru o perioadă de 3 luni. Instanţa a dispus ca bărbatul să fie evacuat din locuinţă şi să păstreze o distanţă de 200 metri față de femeie.

Duminică seara, femeia a fost atacată și înjunghiată de cinci ori în scara blocului unde locuia. Victima a ajuns la terapie intensivă cu leziuni de „gravitate medie şi mare”, toate provocate prin înjunghiere, care i-au atins şi afectat organe vitale. A fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar starea ei este, acum, stabilă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și