"Vinovatul sunt eu. Rezultatul este catastrofal, iar jucătorii au vrut ca responsabilitatea să revină întregului grup, însă responsabil pentru schema tactică și pentru modul în care am jucat sunt eu. Este probabil cea mai grea înfrângere din cariera mea. Am pierdut și alte meciuri ca jucător și antrenor, însă cred că aceasta este cea mai urâtă zi din viața mea. Am făcut ceea ce am crezut că este mai bine pentru echipa mea", a declarat Scolari la conferința de presă care aa avut loc la finalul meciului de pe stadionul "Mineirao", la care au asistat 58.000 de spectatori.

Tehnicianul a ținut, totodată, să-și ceară scuze poporului brazilian pentru acest rezultat negativ și pentru faptul că Selecao nu s-a calificat în finală, așa cum spera o întreagă țară.

"Îmi cer scuze poporului brazilian, îmi cer scuze pentru acest rezultat negativ, scuze pentru că nu ne-am calificat în finală", a adăugat "Felipao", care a reușit în urmă cu 12 ani să cucerească titlul de campion mondial cu Brazilia, al cincilea din istoria acestei țări.

Scolari a mai precizat că echipa sa va încerca să mai spele din rușinea acestei înfrângeri în partida pentru locul 3, "finala mică" a competiției, programată pe 12 iulie la Brasilia, în care Selecao va întâlni învinsa din cealaltă semifinală, Argentina — Olanda, programată miercuri seara la Sao Paulo.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!